Kylling og stekte grønnsaker

Her er grønnsakene stekt på middels varme i ca 10 min, da bevarer de god smak mens konsistensen blir litt myk. Her er det brukt Rema 1000 sine frosne mini-gulrøtter, erter og aspargesbønner, for god smak, enkelhet og pris. Det blir også lite avfall i dunken for våtorganisk siden det ikke er noe som skal skrelles og kuttes 🙂

Ingredienser:
200gr kyllingfilet
Frosne gulrøtter, erter og aspargesbønner på slump.
50gr mager Kesam.

Næringsinnhold ca.:
400kcal
50-60gr protein
10gr fett
40-50gr karbohydrater

Ha grønnsakene i panna sammen med en spiseskje olivenolje eller meierismør. Skru på plata på middels varme. Grønnsakene får varme seg sammen med panna, og så steke forsiktig i 10min. Skjær kyllingen i skiver eller strimler og ha den i panna. Skru opp temperaturen litt og stek til kyllingen er gjennomstekt. Krydre forsiktig med salt, ingefær, hvitløk og gastromat. Server sammen med en god spiseskje Kesam.